account_circle
search

Pharmalife

thumb_up 759
pharmacy

access_time Opening hours expand_more

Monday:
07:00 - 23:00
Tuesday:
07:00 - 23:00
Wednesday:
07:00 - 23:00
Thursday:
07:00 - 23:00
Friday:
07:00 - 23:00
Saturday:
07:00 - 23:00
Sunday:
07:00 - 23:00

info More info expand_more

About Pharmalife

U samom centru grada Ulcinju od 16. maja 2012 godine, otvorena je apoteka Pharmalife.

Već u prvim danima svog poslovanja Apoteka Pharmalife je privukla veliku pažnju Ulcinjana I turista. Ljubazno osoblje koje je uvek na raspolaganju svojim pacijentima, prijatan ambijent, široka paleta proizvoda, samo su neki od načina na koji apoteka Pharmalife stice prepoznatljivost i povjerenje vec u prvom kontaktu.
Apoteka je interijerski osmisljena po savremenim standardima, vizuelno i funkcijonalno se razlikuje od klasicnih apoteka time sto nema staklene barijere koja djeli pacijenta od strucnog osoblja, cime se daje prijatniji osjecaj boravka, razgledanja I konsultovanja

U oficini se nalaze OTC preparati koji se izdaju bez lekarskog recepta, dijetetski suplementi, vitamini i minerali kao i herbalni preparati koji doprinose ocuvanju zdravlja. Lijekovi su postavljeni u materijalci i vidlijivo dostupni samo strucnom osoblju. Ovim su ispostovani evropskim standardi koji ne dozvoljavaju izlaganje lijekova.

Apoteka Pharmalife posjeduje informacioni sistem koji omogućava praćenje i analizu izdavanja lijekova, vodjenje robno-finansijskog poslovanja, statističke podatke o prometu i realizaciji sto je primjereno za mederne zdravstvene ustanove.
Osim lijekova i proizvoda koje koriste poboljsanju zdravlja apoteka posjeduje prostor namjenjen medicinskoj kozmetici i svijetski poznatih brendove. Neki od njih su ekskluzivni i u gradu u Ulcinju se mogu naci samo u apoteci Pharmalife.
Apoteka ima i poseban kutak za bebe, gdje se moze naci sve za najmlađe na jednom mjestu.

Oprema za bebe, kozmetika za bebe i djecu, pelene i hrana. Zastupljeni su najpoznatiji brendovi prepoznatljivog kvaliteta I dizajna sto doprinosi opstem utisku kao da se nalazite u nekom evropskom gradu.
Zdravstvenu ustanovu je osnovala i vodi mr. ph Mehrixhana Dervishi Llazorja iz Ulcinja, a ova prepoznatljivost i visok standard dolazi kao rezultat njenog opredjeljenja da svojim ucescem u programima unaprijedjenja javnog zdralja, aktivno utice na podizanje opstog nivoa usluga u oblasti zdravstvene zastite.
Ona prati savremena stručna i naučna dostignuća u oblasti farmakoterapije sto joj omogucava pružanje kvalitetnih informacija o lekovima i određenim vrstama medicinskih sredstava kako građanima tako I zdravstvenim radnicima u drugim zdravstvenim ustanovama ali i davanje pacijentima saveta za pravilnu upotrebu lekova, zatim sprovođenje preventivnih mera za očuvanje i zaštitu zdravlja stanovništva

Mr. Dervishi je prisutna i u strucnim casopisima gdje vec objavila nekoliko strucnih radova o unapređenju farmakoterapijskih mera i postupaka u racionalnoj upotrebi lekova i određenih vrsta medicinskih sredstava;

Pored osnovne delatnosti, Zdravstvena ustanova „ Pharmalife “ obavlja I promociju zdravlja, odnosno zdravstveno vaspitanje i savetovanje za očuvanje i unapređenje zdravlja pravilnom upotrebom lekova i određenih vrsta medicinskih sredstava.

Parking
The company has a parking lot.
Keywords

workBusiness owner expand_more