account_circle
search

TV Centar Đečević

thumb_up 3175
rate_review 44
favorite 18
Bulevar Save Kovačevića 151
81000 Podgorica, Montenegro None
appliance store

access_time Opening hours expand_more

Monday:
08:00 - 21:00
Tuesday:
08:00 - 21:00
Wednesday:
08:00 - 21:00
Thursday:
08:00 - 21:00
Friday:
08:00 - 21:00
Saturday:
08:00 - 21:00

info More info expand_more

About TV Centar Đečević

TV Centar Đečević je počeo sa radom Novembra 1968 godine kao mala zanatska radionica u Baru. U početku pored servisiranja tadašnjih radio i TV uređaja cijelo vrijeme svog rada u Baru, vlasnik i osnivač Mustafa Mujo Đečević radi kao stručni saradnik televizije Crne Gore na održavanju repetitora Voluica , čega se i danas starije generacije Barana dobro sjećaju.

10 godina rada, truda i učenja je trebalo da tada mladi i dovoljno iskusan majstor Mujo svoju radionicu preseli iz Bara u tadašnji Titograd u zgradi Galenike u Bulevaru Save Kovačevića gdje se i danas nalazi.

Iste te 1978 godine se potpisuje i prvi zvanični ugovor sa jednim od poznatih i renomiranih svetski brednova Philips ,koji je tada u bivšoj Jugoslaviji poslovao pod vodstvom firme Jugoslavija komerc. Naredne godine stižu i drugi ugovori sa ostalim svetski proznatim brendovima u okviru TV video u audio tehnike kao sto su SONY,GOLD STAR,HITACHI,JVC….

Narednih desetak godina zanatska radionica vrlo uspješno otklanja sve greške i kvarove na tadašnjim TV video u audio uređajima i svojim predanim radom I trudom zavređuje povjerenje još mnogih manje-više poznatih svetskih I domaćih brendova kao što su : RIZ, Roadstar, Grundig ,Blaupunkt …a sve to na zadovoljstvo velikog broja građana Crne Gore koji i danas s velikim povjerenjem koriste usluge našega servisa.

1988 godine se otvara i prvi prodajni objekat u sklopu firme Tv Centar Đečević koji se nalazio u zgradi Lepe Kate ,koji je zbog dobro poznatih dešavanja na ovim prostorima zatvoren 1992 godine, ali firma i dalje nastavlja prodaju koja se i danas nalazi u bulevaru SAVE Kovačevića 153.

U periodu rata u okruženju I rascjepa Jugoslavije svi poslovni kontakti prestaju, a servis I prodaja I pored teških uslova za rad uspijevaju da opstanu,da bi već 1997 godine bio obnovljen ugovor sa Sony-jem a kasnije i sa skoro svim drugim firmama koje su opstale ili usled udruživanja sa drugim kompanijama promijenile ime.

2000.godine preuzimanjem servisnih usluga tehnike,klima uređaja I malih kućanskih aparata čuvenog brenda Jugoslavije, Gorenja, otvaramo drugi poslovno prodajni objekat u sklopu naše firme koji se prostire na 300m² u centru Podgorice u ulici Novaka Miloševa br.20,u koju u ponudi imamo cijeli proizvodni asortiman firme Gorenje,kao i mnogih drugih brendova.

U svom ovom poslu i pregalaštvu Mustafa ima vrlo jaku i čvrstu podršku porodice ,tako da mu se u tom periodu u poslu priključuju I dva sina, koji se velikim radom,trudom, i požrtvovanošću trude da nastave tradiciju dobrog i kvalitetnog servisa koji je zaštitni znak naše firme!

Nakon dugog broja godina provedenih u trgovini ,28 novembra 2008.godine na 40-sto godišnjici rada i postojanja TV Centra Đečević ,sa ogromnim zadovoljstvom smo otvorili i veliki poslovno I prodajno skladišni objekat na 3000m² ,koji se nalazi na međunarodnom putu Podgorica – Skadar , u mjestu Karabuško polje u blizini Tuzi u kojem se mogu naići i kupiti uređaji iz ponude smeđe i bijele tehnike mnogih brendova kao što su Gorenje,Samsung,Philips,Braun,LG,Sony i mnogi drugi.

Početkom 2012 godine u sklopu lanca nasih maloprodaja je otvorena prodavnica koja se prostire na 120m2 u naselju Stari Aerodrom, četvrta maloprodaja na teritoriji Podgorice.

Danas nakon 45 godina rada I iskustva Tv centar Đečević je porodična firma koju vodi njen osnivač I vlasnik Mustafa Mujo Đečević sa svoja tri sina,kao i sa ništa manjom podrškom od strane supruge i ćerke.

Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da u okviru naše firme imamo ispunjeni krug zadovoljnih kupaca koji kod nas mogu pronaći sve što im je potrebno u okviru TV video audio i bijele tehnike, kao i kvalitetan servis po kojem smo i prepoznatljivi!

U servisnim prostorijama u bulevaru Save Kovačevića 153 se mogu dobiti usluge servisiranja za sledeće brendove: SONY,SAMSUNG,GORENJE,PHILIPS,PANASONIC,LG,BRAUN, VIVAX,QUADRO, kao autorizovani servisni partner od strane proizvođača.

Servisna mreza je obezbijeđena na teritoriji Crne Gore u sklopu koje posluje 10 podservisa u raznim opstinama.

Parking
The company has a parking lot.
Keywords

workBusiness owner expand_more