account_circle
search

Human Resource Partners

thumb_up 8438
rate_review 15
Jadranski put
Budva, Montenegro None
corporate office

access_time Opening hours expand_more

Monday:
08:00 - 16:00
Tuesday:
08:00 - 16:00
Wednesday:
08:00 - 16:00
Thursday:
08:00 - 16:00
Friday:
08:00 - 16:00

info More info expand_more

About Human Resource Partners

Kao lideri na polju HR rješenja, vjerujemo da je snaga u ljudima i zato smo posvećeni konstantnom unapređivanju i trajnom zadovoljstvu Vaših zaposlenih, kao i dugoročnom rastu Vaše kompanije.

Naš visoko kvalifikovan tim profesionalaca specijalizovan je za regrutaciju i selekciju, trening i razvoj Vašeg osoblja, coaching, ustupanje zaposlenih, kao i za head hunting. Nudimo niz drugih specijalizovanih usluga, među kojim se kao posebno vrijedan ističe set alata za procjenu (npr. Hogan Assessment) koji koristimo da istražimo, predložimo i sprovedemo najbolje programe za razvoj Vaših zaposlenih. Godine iskustva učinile su nas stručnjacima u pronalaženju pravih kandidata za odgovarajuće pozicije, pritom im obezbjeđujući najbolje mogućnosti za lični napredak.

Povjerenje i dugoročno zadovoljstvo naših klijenata naši su najveći prioriteti, pa su svi aspekti naših premium usluga dizajnirani da ispune ove ciljeve. Radite sa nama, otkrijte zašto smo najbolji u svom poslu – i pridružite nam se na vrhu!

Keywords

workBusiness owner expand_more