account_circle
search

Promovisi.me

thumb_up 436
rate_review 1
marketing agency

access_time Opening hours expand_more

Monday:
08:00 - 17:00
Tuesday:
08:00 - 17:00
Wednesday:
08:00 - 17:00
Thursday:
08:00 - 17:00
Friday:
08:00 - 17:00

info More info expand_more

About Promovisi.me

www.promovisi.me je samostalni projekat kompanije Veb Centar d.o.o, lidera u veb i grafičkom dizajnu, kao i Internet konsaltingu. Mjerilo uspješnosti i profesionalnosti našeg internacionalnog tima stručnjaka je preko tri stotine zadovoljnih klijenata iz najrazličitijih polja poslovanja.

Spektar servisa koje www.promovisi.me pruža funkcioniše po principu jedinstvenog paketa usluga i unaprijeđuje svaki segment djelatnosti svih vrsta smještajnih ugostiteljskih objekata i to kroz tri faze: Kompletne analize i klasifikacije turističke usluge; Savjetodavne i tehničke podrške kao i Pripremu i realizaciju sveobuhvatne aktivnosti na Internetu!
Vršimo profesionalnu procjenu tipa smještajnog objekta, raspoloživosti kapaciteta i nivoa kategorizacije objekta. Obavljamo pripremu objekta za profesionalno foto snimanje, kao i organizaciju istog. Nudimo prijedlog kompletnog vizuelnog identiteta i imidža objekta. Kreiramo sadržaj za internet promociju: cijelokupni vizuelni i tekstualni materijal, njegovu obradu i prijevod na odabrane jezike. Obezbijeđujemo internet domen i kompletnu izradu veb stranice, Veb hosting i SEO (optimizacija pretraživača radi postizanja maksimalne vidljivosti veb stranice). Kreiramo i redovno ažuriramo profil ugostiteljskog objekta na kanalima najpopularnijih društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter, Google+, TripAdvisor i Instagram. Otvaramo i redovno ažuriramo profil na najposećenijim stranim internet forumima i smeštajnim oglasnicima, poput Booking.com, Airbnb.com, Flat4Day.com i BookingPicker.com. Uz to, pružamo redovnu tehničku podršku ostvarenim rezervacijama.

Naša 24-očasovna podrška Vama i Vašim gostima obezbijeđuje razrađeni sistem informisanja i izvještavanja klijenta.
Stojimo Vam na raspolaganju za zakazivanje razgovora i besplatnu prezentaciju kako bismo Vam lično predstavili sve potencijalne opcije a Vi odabrali onu koja se najviše uklapa u Vašu viziju poslovanja. Ukoliko ste zainteresovani za pojedinačne segmente ponuđenog paketa usluga, molimo Vas da nas posjetite na www.webcenter.me

Keywords

workBusiness owner expand_more