account_circle
search

Berg Apartments

thumb_up 3959
rate_review 15
favorite 75
Susanj BB, pored katolicke crkve
85000 Bar, Montenegro None
hotel

access_time Opening hours expand_more

Monday:
00:00 - 23:59
Tuesday:
00:00 - 23:59
Wednesday:
00:00 - 23:59
Thursday:
00:00 - 23:59
Friday:
00:00 - 23:59
Saturday:
00:00 - 23:59
Sunday:
00:00 - 23:59

info More info expand_more

About Berg Apartments

Luksuzno odmaraliste Berg sa 4 zvjezdice, smjesteno je u Susnju, sa izuzetnim pogledom na grad Bar i Jadransko more. Poseban ambijent,cudotvorna klima I svjezina upravo su karakteristicni za ovo podrucje uslovljeno mijesanjem planinskog I morskog vazduha.
Objekti su okruženi zelenilom, idealni za tih, prijatan, porodicni odmor I bjeg od ljetnje vrucine I gradske guzve.
Sve smjestajne jedinice raspolazu sa 2 kupatila, oba sa tus kabinom. Kupatila nude komplet toaletni pribor I fen za kosu.
Kuhinje su u potpunosti opremljenje:
- elektricnim aparatima – frizider, masina za sudje, sporet sa rernom, kuler za vodu, elektricni cajnik. Kao I kompletnim servisom za rucavanje I pripremanje obroka.
Dnevne sobe su prostrane, moderno dizajnirane. Ukljucuju klima uredjaj, LCD TV sa satelitskim kanalima I sopsteveni balkon. Svi balkoni su sa pogledom na more I opremljeni bastenskom garniturom za sjedenje.
U ponudi imamo apartmane sa jednom I sa dvije spavace sobe. Sve smjestajne jedinice opremljene su visokim kvalitetom namjestaja I komforom.
Svaki apartman je pokriven wireless signalom.
Sef je na raspolaganju gostima u svim apartmanima.
U sklopu kompleksa su 3 bazena, opremljena kompletnim mobilijarom sa kojeg mozete uzivati u fascinantnom pogledu na more. Ili koristiti nasu teretanu kao dodatni vid usluge. Koriscenje bazena I teretane je besplatno za goste.

Parking
The company has a parking lot.
Keywords

workBusiness owner expand_more