account_circle
search

VH-Montenegro

thumb_up 5107
favorite 17
woodworking supply store

access_time Opening hours expand_more

Monday:
07:00 - 15:00
Tuesday:
07:00 - 15:00
Wednesday:
07:00 - 15:00
Thursday:
07:00 - 15:00
Friday:
07:00 - 15:00
Saturday:
07:00 - 15:00

info More info expand_more

About VH-Montenegro

Osnovana 1998. godine u Nikšiću, kompanija VH-Montenegro se razvijala prema mogućnostima, a na osnovu zahtjeva tržišta. Naše nasljeđe je građeno na viziji uspješne i moderne kompanije, a srazmjerno sa željom za konstantnim progresom i razvojem povećavala se i raznovrsnost proizvoda.

Timski rad i efikasnost naših zaposlenih, sa snažnim fokusom na prioritete firme - vrhunski kvalitet, tačnost i zadovoljni klijenti, dali su rezultate zapažene na tržištu. Stalno povećanje potražnje za našim proizvodima uslovilo je stvaranje kvalitetnog, obučenog i profesionalnog tima.

Sa stručnim kadrom, najsavremenijim proizvodnim linijama i primjenom moderne tehnologije za obradu drveta, aluminijuma, PVC-a i stakla, uz detaljnu kontrolu kvaliteta kroz sve faze proizvodnje, u mogućnosti smo da ispunimo sve želje i zahtjeve klijenata u izradi građevinske stolarije, fasada i sistema zaštite od sunca. Materijali ugrađeni u naše proizvode pažljivo su birani, vodeći računa prije svega o kvalitetu, pouzdanosti i zaštiti životne sredine, pa su naši dobavljači lideri za navedene materijale u Evropi i šire.

O kvalitetu, ispunjenim očekivanjima i rokovima isporuke najbolje govore objekti sa našim proizvodima: luksuzne vile, stambeni objekti, porodične kuće, poslovni objekti, javne ustanove, hoteli, projekti finansirani od strane Evropske agencije za rekonstrukciju i projekti finansirani od strane Međunarodne banke za obnovu i razvoj.

Parking
The company has a parking lot.

workBusiness owner expand_more