account_circle
search

DK Apartmani

thumb_up 81
serviced accommodation

access_time Opening hours expand_more

Monday:
06:00 - 22:00
Tuesday:
06:00 - 22:00
Wednesday:
06:00 - 22:00
Thursday:
06:00 - 22:00
Friday:
06:00 - 22:00
Saturday:
06:00 - 22:00
Sunday:
06:00 - 22:00

info More info expand_more

About DK Apartmani

DK Apartmani se nalaze na Crnogorskom Primorju, u mjestu Dobre vode, smješteno 7-8 km od Bara prema Ulcinju. Područje karakteriše povoljna klima i čista voda. Poznato je po plaži Veliki Pijesak koja važi za najbolju u tom dijelu Jadrana. Po čistoći vode Veliki Pijesak spada u plaže "I" kategorije. Sastoji se od velike plaže od cca 500m i manje plaže koja je pogodna za malu djecu i nepli...vače jer se nalazi u uvali mora. Na kraju velike plaže se nalazi stijena koja služi i kao prirodna skakaonica u vodu.

Plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita, spasilačkom službom i brojnim ugostiteljskim objektima. Plaža je lučnog oblika, dužine 480 m. Prosječna širina joj je 29 m, a površina 13 920 m². Podloga je šljunkovita a na pojedinim mjestima pjeskovito-šljunkovita. Kapacitet plaže je 2 784 kupača. Pejzažno-ambijentalnu vrijednost plaže upotpunjuje pojas mediteranske vegetacije koji se pruža na svega 50 m od obale.

Poseban doživljaj svake večeri prirediće vam nezaboravan zalazak sunca po kome je ovo mjesto poznato. Strujanjem planinske i morske klime, mjesto se smatra za pravo lječilište bronhitisa, astme itd.

U ponudi su 3-krevetni i 4-krevetni apartmani koji posjeduju kuhinju, terasu, TV, toalet i klimu. Udaljenost od plaže Veliki Pijesak i restorana je 100 m.
U blizini smještaja se nalaze samoposluge, pekare, lokali...Ispred objekta se nalazi parking prostor namijenjen za potrebe gostiju.

Putni pravci

Sarajevo-Mostar-Stolac-Trebinje-Igalo-Tivat-Budva-Bar
Foča-Plužine-Nikšić-Podgorica -Bar
Mostar-Neum-Dubrovnik-Herceg Novi-Tivat-Budva -Bar
Svi pravci su od 250 do 300 km najblizi je preko Foce kad idete iz Sarajeva

Pozovite nas i informišite se jer mi smo tu radi Vas!

Izdavanje soba je moguće tokom ljetne sezone, uz prethodnu najavu
putem telefona ili e-maila info@dkapartmani.com

http://www.dkapartmani.com/

Parking
The company has a parking lot.

workBusiness owner expand_more