account_circle
search

Terra

thumb_up 1385
rate_review 4
Trg Republike br. 15
81000 Podgorica, Montenegro None
travel agency

access_time Opening hours expand_more

Monday:
08:00 - 16:00
Tuesday:
08:00 - 16:00
Wednesday:
08:00 - 16:00
Thursday:
08:00 - 16:00
Friday:
08:00 - 16:00

info More info expand_more

About Terra

Terra je agencija koja se nalazi u Podgorici i čiji je glavni cilj poboljšanje kvaliteta turističke ponude Crne Gore, kao i pružanje mogućnosti crnogorskim građanima da posjete, nauče i uživaju u turističkim ponudama i kulturno-istorijskim atrakcijama zemalja širom svijeta.

Agencija Terra je, osim uobičajenih aranžmana u zemlji i inostranstvu, formirala program obrazovnog turizma sa akcentom na škole jezika u inostranstvu, program za kongresni turizam koji je trenutno u svom punom razvoju na teritoriji Crne Gore, kao program za transfere u zemlji i inostranstvu.

Trudimo se da pratimo kreiranje tržišta i redovno prilagođavamo našu ponudu potrebama korisnika. Raznovrsnost ponude je velika, međutim, istakli bismo da je naša agencija posebno okrenuta mladim ljudima i članovima civilnog sektora, kao i pravnim licima, kojima omogućavamo posebne uslove saradnje.

Turistička agencija Terra predstavlja spoj ambicioznih i profesionalnih, pouzdanih, mladih ali iskusnih ljudi. Međutim, mi se ovdje ne zaustavljamo. Imamo veliku spremnost i energiju da radimo na sebi i da se usavršavamo, kako bi zajedno sa našim klijentima i poslovnim partnerima pomogli brži razvoj turizma u našoj zemlji.

Nadamo se da ćete našu ponudu pronaći interesantnom i vjerujemo da ćemo ispuniti vaša očekivanja.

Parking
The company has a parking lot.
Keywords

workBusiness owner expand_more