account_circle
search

Magnus Moto

thumb_up 3864
rate_review 58
favorite 23
Pete proleterske brigade (bivsi KTM ili diskont Plantaze)
81000 Podgorica, Montenegro None
motorcycle parts store

access_time Opening hours expand_more

Monday:
09:00 - 18:00
Tuesday:
09:00 - 18:00
Wednesday:
09:00 - 18:00
Thursday:
09:00 - 18:00
Friday:
09:00 - 18:00
Saturday:
09:00 - 14:00

info More info expand_more

About Magnus Moto

Brendovi:PIAGGIO GROUP, KYMCO, BENELLI MOTORCYCLES
MALOSSI, IXS, GIVI, SHOEI, KAPPA, BREMBO, HIFLOFILTRO, K&N; FILTERS, LANDPORT BATTERIES, NGK, MOTUL, AFAM, DID, BIKELIFT, VICMA, ORIGINAL SPARE PARTS FOR PIAGGIO, KYMCO AND MALAGUTI!!!

Ideja koja stoji iza osnivanja Magnus Moto-a je ponuditi jednom motociklisti u Crnoj Gori sve na jednom mjestu. Nedostatak kvalitetne ponude pogotovo u segmentu moto opreme dugo je mucio naše tržište, a otvaranjem ove firme i još nekoliko manjih poslije toga u mnogome je ta situacija popravljena. Mi i danas stojimo vjerni toj ideji i stalno se trudimo da budemo bar korak ispred konkurenata. Tako u našem salonu možete vidjeti pored odlicne ponude skutera i po modelima i po kubikažama vidjeti i ubjedljivo najbolju ponudu pratece opreme i djelova.

Magnus Moto vam nudi vrhunske kacige više proizvodjaca, cjelokupnu moto odjecu Njemacko-Švajcarskog proizvodjaca IXS, kofere, nosace i vjetrobrane Givi i Kappa, kacige američkog proizvođača HJC i još mnogo toga. Imamo i najveci lager djelova za renomirane proizvodjace skutera, kao i sav potrošni material za motocikle. Zastupamo Malossi, K&N;, Brembo, AFAM, imamo originalne NGK svjecice i jos mnogo toga.

Ove godine uveli smo potrosacke kartice za stalne kupce koje bi svojim vlasnicima obezbjedjivale povoljnosti pri kupovini. Takodje planiramo sponzorstva moto klubova i nagradne igre, a sve sa ciljem da dokažemo našim postojecim i buducim kupcima da smo firma na vodecoj poziciji u ovom segmentu.

Ako kod nas i ne pronadjete baš ono što tražite, ono što cete uvijek pronaci je volja da vam izadjemo u susret, a to je ono što nas stavlja ispred drugih. Motori su naš jedini posao i naša strast a Vi, njihovi korisnici, naš jedini izvor prihoda, što vam garantuje najbolje uslove kupovine.

Od marta 2012, nasa radnja u Kotoru nalazi se na magistralnom putu, preko puta marketa Rotor (Dobrota)!

Svi ste dobrodosli!

Parking
The company has a parking lot.

workBusiness owner expand_more