T-Centar, Crnogorski Telekom a.d.

thumb_up 55150 likes
phone
Click to show phone

T-Centar, Crnogorski Telekom a.d. Company Information

General information

Pravila komunikacije na Facebook strani Crnogorski Telekom

Facebook strana Crnogorskog Telekoma kreirana je kao informativno i zabavno mjesto okupljanja Facebook fanova, korisnika Crnogorskog Telekoma, kao i onih koji će to postati. Jedina je zvanična Facebook stranica Crnogorskog Telekoma. Ovdje pružamo podršku privatnim korisnicima.

U cilju unapređenja odnosa sa korisnicima, na ovoj strani možete sa nama i ostalim pratiocima strane podijeliti svoje stavove o korišćenju svih Telekom usluga.

Mišljenja i komentari na stranici mogu se slobodno iskazati, ali molimo da uzmete u obzir da Crnogorski Telekom ne podržava sve informacije, mišljenja, tvrdnje i savjete koje objavljuju pratioci ove stranice, niti preuzima odgovornost za njihovu tačnost i istinitost.

Da bi ova stranica ostala korisno i poželjno mjesto za online druženje i pružanje informacija, molimo vas da poštujete pravila lijepe komunikacije, kao što to radite i u offline okruženju. Stoga vas molimo da uvijek imate u vidu sljedeće:

- Poštovanje: Poštujte sve učesnike komunikacije, a poštujte i drugo mišljenje, čak i kada je potpuno u suprotnosti sa vašim. Takođe, poštujte privatnost svih drugih lica, a svoje mišljenje iskazujte transparentno, pod svojim identitetom.

- Prava tema: Razgovarajte otvoreno i konstruktivno, ali se držite date teme na određenom mjestu. Vaša komunikacija na taj može poslužiti kao pozitivan primjer drugima.

- Sadržaj: Budite savjesni i odgovorni u komunikaciji, ne koristite neprikladne ili nezakonite sadržaje (vulgarne, prijeteće, diskriminacione, rasističke, nepristojne i slične sadržaje).

Crnogorski Telekom zadržava pravo uklanjanja objavljenih sadržaja koji:

- su uvredljivi, tekstualnim ili vizuelnim sadržajem,
- su netačni ili neistiniti,
- narušavaju nečije intelektualno vlasništvo,
- krše zakon.

Takođe, uklanjaće se i sadržaj koji reklamira proizvode i usluge koje nisu u ponudi Crnogorskog Telekoma.

Facebook pratiocima koji objave materijal koji pripada jednoj od gore navedenih kategorija Crnogorski Telekom može da zabrani pristup ovoj stranici.

Hvala što posjećujete Facebook stranicu Crnogorskog Telekoma. Za zvanične informacije o proizvodima i uslugama kompanije Crnogorski Telekom možete posjetiti kompanijski web sajt www.telekom.me.

Tivat

Opening hours
Monday:
08:00 - 16:00
Tuesday:
08:00 - 16:00
Wednesday:
08:00 - 16:00
Thursday:
08:00 - 16:00
Friday:
08:00 - 16:00
Saturday:
08:00 - 14:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+38220433433
Linki
Social Accounts
Keywords
telecommunications service provider

T-Centar, Crnogorski Telekom a.d. Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company