ING-invest

thumb_up 1361 likes
rate_review 9 Reviews
favorite 18 favorites
Ul. 8 marta, br 76
81000 Podgorica, Montenegro
phone
Click to show phone
Request for information

ING-invest Company Information

General information

ING-INVEST je kompanija koja se od svog osnivanja bavi projektovanjem, izvođenjem, stručnim nadzorom, revizijom projekata i tehničkim prijemima svih tipova građevinskih objekata.

Preduzeće ING-INVEST je kompletan, stručan i samostalan sistem, kadrovski opremljen na najvišem stručnom nivou i tehnički opremljen najsavremenijom računarskom i softverskom opremom.

Stručni kadar čine visokokvalifikovani i kreativni ljudi koji su posvećeni poslu i preduzeću, i potpuno su osposobljeni da stručno, profesionalno i timski izvršavaju sve programske zadatke, kao i da stručno odgovore na sve zahtjeve i pitanja Investitora.

ING-INVEST pored stalno zaposlenog osoblja, uvijek ima na raspolaganju stručne saradnike iz oblasti arhitekture, građevinarstva, elektrotehnike, geodezije, geologije, hidrotehnike, mašinskih postrojenja, uređaja i instalacija, protivpožarne zaštite i pejzažne arhitekture.

Ul. 8 marta, br 76 Podgorica

Opening hours
Monday:
08:00 - 16:15
Tuesday:
08:00 - 16:15
Wednesday:
08:00 - 16:15
Thursday:
08:00 - 16:15
Friday:
08:00 - 16:15
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+38220665703
Linki
Social Accounts
Keywords
architect, landscaper

ING-invest Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company