Home systems d.o.o.

thumb_up 475 likes
favorite 13 favorites
Farmaci bb
81000 Podgorica, Montenegro
phone
Click to show phone
Request for information

Home systems d.o.o. Company Information

General information

Poštovani partneri,

HOME SYSTEMS je mlada trgovačka kompanija u privatnoj svojini osnovana početkom 2008. godine.

Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina opremon za potrebe instalacija u građevinarstvu i to prije svega za potrebe grijanja, klimatizacije, ventilacije, solarnog grijanja, vodovoda i kanalizacije.

Naši partneri su renomirani svjetski i evropski proizvođači najsavremenije opreme, koja svojim kvalitetom i sigurnošću garantuje postizanje maksimalnih i željenih rezultata u vašim domovima, stanovima, poslovnim prostorijama i halama. Želja nam je da Vas upoznamo sa našim prodajnim asortimanom, pouzdanom uslugom i orijentaciji ka našim korisnicima. Zadovoljstvo naših klijenata je imperativ za naše poslovanje. Osnovna vizija i misija HOMESYSTEMS-a jeste da postane pouzdan partner svim našim korisnicima i da zajednički sa njima razvija i njeguje tijesne i intezivne veze.

Pozivamo Vas da nas posjetite u prostorijama naše kompanije, Farmaci bb, 81000 Podgorica, kontaktirate putem maila ili telefona i uvjerite se u kvalitet proizvoda i usluga koje Vam stavljamo na raspolaganju.
Sigurni smo da će naš stručni tim kvalitetno odgovoriti Vašim potrebama, jer tu smo zbog Vas i naših klijenata.
Srdačan pozdrav

Farmaci bb Podgorica

Opening hours
Monday:
08:00 - 16:00
Tuesday:
08:00 - 16:00
Wednesday:
08:00 - 16:00
Thursday:
08:00 - 16:00
Friday:
08:00 - 16:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+38220891150
Linki
Social Accounts
Keywords
title company

Home systems d.o.o. Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company